Gigt og træning.

Anodyne – Holdningskorrigerende trøje.

img_3264

 

Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at teste en Anodyne Posture Shirt 2.0.

Efter at have givet Anodyne mine mål (som er lidt specielle), sendte Anodyne mig både en trøje i str. Small og Medium, for at sikre at T-shirten, havde den optimale pasform, for mig. Jeg er usikker på, om dette er noget, som de normalt gør, men det var virkelig en rigtig god service og en virkelig god oplevelse.

Jeg fik leveret min Posture Shirt, i en fin boks med vejledning med al relevant information og svar på alle de spørgsmål man kunne tænke at have. Derudover var der også vedlagt et lille katalog med Anodyne’s kollektion af holdningskorrigerende tøj og en fin beskrivelse fra AlignMed. Jeg valgte en Posture Shirt i sort, uden lynlås, da jeg tænkte at den både ville kunne bruges til hverdag, sammen med et par jeans og sneakers.

Jeg havde i ugerne op til, døjet med rigtig mange nakkesmerter og spændingshovedpine. Jeg havde samme dag, som jeg fik trøjen tilsendt, faktisk fået en akuttid, hos min egen læge, fordi jeg ikke kunne holde smerterne og hovedpinen ud længere. Jeg fik af min egen læge en henvisning til fysioterapeut, da lægen godt kunne mærke at min nakke var meget spændt.

Jeg kom hjem samme dag, som jeg var til lægen, og der lå min Anodyne shirt i postkassen. Jeg prøvede trøjen med det samme og skulle lige vænne mig til, at den sidder så stramt, som den gør, men det vænner man sig hurtigt til.  Jeg gik med trøjen i 1 times tid, den første dag. Allerede samme aften, var min spændingshovedpine pist væk. Nakkesmerterne forsvandt gradvist i dagene efter. Jeg har ingen nakkesmerter haft siden. Jeg har endnu ikke benyttet mig, at den henvisning, som min læge lavede til fysioterapeut.

Jeg har siden øget tiden, som jeg har haft T-shirten på. Jeg har også haft den på, hele dage på mit arbejde, hvilket har fungeret super godt. Jeg har en stor tendens til at mine skuldre ”sidder oppe under ørene”, hvilket kommer sig af de mange timer, som jeg sidder foran computeren, på mit arbejde. De dage, hvor jeg har haft min Anodyne Posture Shirt på på arbejde, har jeg kunne mærke, at jeg er meget mere opmærksom på min holdning og på at mine skuldre ikke skal sidde oppe under ørene.

Jeg har virkelig haft stor gavn af min Posture Shirt og skal helt klart også have den med til vores kommende ferie på Bali, da jeg ofte har ondt de første feriedage pga. Overbelastning ifbm håndtering af baggage.

Jeg har i samarbejde med Anodyne fået lavet en rabatordning, som gælder frem til 04. marts 2018, hvor mine læsere kan få 15% rabat. Rabatten fås ved at skrive “gigtpatienten15” i rabatkodefeltet i indkøbskurven ifbm. Betaling. Følg dette link: Holdningstrøje

 

img_3277

Det som er unikt ved Anodynes holdningskorrigerende produkter, er at de er den eneste af sin slags, i verden, som er registreret i det amerikanske FDA register. FDA er et føderalt agentur i USA, med ansvar for at beskytte og fremme folkesundheden ved nøje at overvåge og foretage kontrol af virksomheder som producere medicinsk udstyr, vacciner mm.

Holdningskorrigerende tøj, fra AlignMed er fremstillet i USA og Asien. Stoffet er flexibelt og behageligt, som samtidig med kombinationen af materialer hjælper med at minimere lugtgener.  Holdningskorrigerende tøj, er inspireret af kinesiotape, som jeg også flere gange tidligere har prøvet via tidligere fysioterapeut. Desværre har kinesiotape aldrig fungeret optimalt for mig.

Med holdningskorrigerende tøj, aktiveres muskulaturen i ryggen konstant, hvilket betyder at hoved, skuldre og skuldreblade placeres i en mere optimal funktion.

Fordelene ved brug, af holdningskorrigerende tøj er mange:

 • Mindsker spændinger samt smerter i nakke, ryg og skuldre
 • Stimulerer og toner underaktiverede muskler
 • Støtte rygraden og giver dig en sund og rank kropsholdning
 • NeuroBands teknologien aktiverer effektivt den øvre ryg – og skulder muskulatur.

Jeg ønsker dig en fantastisk lørdag aften. Herhjemme er lørdagen, blevet brugt på forberedelser ifbm.  vores snarlige tur til Bali.

xx Helle

Dette indlæg er sponsoreret af Anodyne, men er skrevet af mig. Blogindlægget er et udtryk for min oplevelse og erfaring med Anodynes produkt. Jeg kan stå 100% inde for, mine oplevelser ifbm.  anmeldelsen af dette produkt. Jeg ville aldrig anbefale eller sælge andre noget, som jeg ikke 100% kan stå inde for og som jeg ikke synes er i god kvalitet.

4 kommentarer

 • Lone

  Hej Helle,

  Bruger du stadig din holdningstrøje? Jeg er begyndt at dyrke meget cirkeltræning i Fitness, men får simpelthen så ondt i ryggen, tror du sådan en trøje vil kunne afhjælpe det?

  Købte for nogle måneder siden en trøje (mener det var fra https://www.myposture.dk/ – for husker ikke at have givet 6-700 kr for den), men den er desværre blevet væk.. Måske et tegn på at prøve Anodyne med din rabatkode (tak for den, forresten! 😀 )

  Bruger du den nogle gange til træning og løb? Og benytter du den stadig (kan se indlægget jo er fra februar)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gigtpatienten

   Hej Lone,

   Jeg bruger stadig min holdningskorrigerende trøje fra Anodyne og har også brugt den ifbm. træning. Er det af selve træningen, du får ondt i ryggen? For så kunne noget jo tyde på at du ikke udfører træningsøvelserne korrekt :). (Nu er jeg jo ikke uddannet træner, men har styrketrænet on/off i ca. 15 år.)
   Jeg vil varmt anbefale dig, at prøve den. Den har hvertfald hjulpet mig meget.

   Desværre er rabatkoden ikke længere gældende. Den løb ud i marts 2018, så det kan jeg desværre ikke hjælpe med.

   Du kan her læse om Anodyne’s fortrydelsesret:

   Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
   Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på Anodyne.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter dagen, du har modtaget din vare. Du skal indenfor 30 dage efter modtagelse af din ordre, sende varen retur sammen med en udfyldt returformular (den finder du vedlagt din ordre), hvor du gør tydeligt opmærksom på, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan også indgive meddelelsen skriftligt på info@anodyne.dk senest 30 dage efter modtagelse af din ordre, hvorpå du efterfølgende vil modtage en skriftelig bekræftelse fra os.

   https://www.anodyne.dk/handelsbetingelser/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian bertelsen

  Hej jeg har problemer med mine skuldre og øverste del af ryggen , bruger man blusen under alm t shirts eller uden kunne godt tænke mig at afprøve den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gigtpatienten

   Hej Lilian,

   Det lyder til at du døjer med lidt af det samme som jeg. Jeg har haft en cardigan eller en sweatshirt m. lynlås ud over, men i princippet kan du have den inden under alting. Du skal dog ikke have andet på, end BH inden under.
   Vh Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gigt og træning.