Allergisk reaktion

En uventet drejning.

Bloggen har de stået lidt stille de sidste måneder. Min fars død har fyldt meget hos mig mentalt. Derudover har mit fokus været på min arbejde – og det nødvendige onde heraf – nemlig samarbejdet med Jobcenteret ifbm min sygemelding, som på det seneste har været noget af en kvalm rutchebanetur.

Min sagsbehandler gav ved forrige opfølgning, udtryk for, at hun forventede at vi skulle arbejde henimod et fastholdelsesfleksjob, i mit nuværende job, hvilket min arbejdsplads også støtter op om.

Dog skulle det vise sig, ikke at blive sådan. Sagsbehandleren hev tæppet væk under mig, da jeg ved seneste opfølgning, oplyste hende om, at min medicin efter ca. 3 måneders behandling ikke havde den ønskede effekt og at jeg nu igen skulle starte forfra med noget nyt.

Hun gav nu udtryk for, at det nok nærmere var et jobafklaringsforløb, som jeg skal forvente at skulle i. Hun ville indhente lægeattest fra min reumatolog.

 

Min reumatolog tog på ferie og at en anden reumatolog – som vel og mærke, aldrig har mødt mig, og kun har læst min journal indsendte svar på lægeattesten. Der blev skrevet at et behandlingsskifte nok ikke vil kunne bevirke at min funktionsevne forbedres nævneværdigt og at min tilstand er stationær. Jeg har fået kopi af attesten og er ikke uenig i indholdet, men blot ked af at det ikke var min egen reumatolog, som kender mig godt, som indgav attesten.

Hvorom alting er – så føler jeg mig lidt i “Limbo”. Jeg ved ikke hvad der skal ske medicinsk og afklaringsmæssigt.

Nogen vil nok sige, at der ikke er den store forskel på de 2. Dog er det mit indtryk, at processen i et jobafklaringsforløb noget mere kringlet og at der kan smides (for mig) ligegyldige “indsatser” på bordet, som kommunen ønsker jeg skal deltage i. Det vil jeg have det meget svært ved, at se meningen i. Jeg gør i forevejen rigtig meget, for at holde mig i gang med træning, kost og ugentlige besøg hos min fysioterapeut. Jeg kan ikke se, hvad et jobafklaringsforløb, skal kunne bidrage med. Jeg krydser fingre for, at min sagsbehandler er kommet til fornuft, når jeg skal tale med hende på tirsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allergisk reaktion